Teleház adminisztráció

Belépés

Naptár

H K S C P S V
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 

Civilek éjszakája 2012

Témakör: Civil szervezetek
Beküldő intézmény
Egyéb: 
DTE szervezet

A CIVILEK ÉJSZAKÁJA

CIVILEK ÉJSZAKÁJA 2012
2012. szeptember 15. szombat

HARMADSZOR!!!

Sok bizonytalanság után a Kurfli egyesület idén harmadszor is megrendezi a CIVILEK ÉJSZAKÁJA eseményt, melynek továbbra is célja, hogy erősítse a civil társadalom összefogását. De talán ennél is erősebb terv, hogy ezt az összefogást reprezentálja a társadalom felé, láthatóvá téve minket, civil szervezeteket, akik azért jöttünk létre, hogy segítsünk embereknek, jobbá tegyünk társadalmi jelenségeket, betöltsünk olyan szerepeket, melyeket más nem tölt be, holott társadalmi igényét érezzük.

Emiatt idén is irányunk, hogy ezen az eseményen az emberekkel, a "célcsoportunkkal" teremtsünk kontaktust, és minél érdekesebb programokkal mutassuk meg magunkat, tegyük kézzel foghatóvá, átélhetővé a tevékenységünket.

Bizonyára már mindenki könyökén jön ki a kérésünk, hogy az eseményen való részvétel keretében minden szervezet mozduljon el a szokásos, informatív, didaktikus, tézis-jellegű megjelenésről, és igyekezzen olyan kreatív megjelenési formát megálmodni, kitalálni, ami a közönség számára átélhető, megfogó élményt nyújt. Mégis továbbra is hisszük, hogy az ilyen jellegű megjelenés igazán hatékony lehet a civil szféra megmutatásának, mert bár sokan tudják, értik a tevékenységünket, azonban még mindig sokkal többen vannak, akik nem.

Kedves Szervezetek, itt az ideje a csatlakozásnak, álmodjunk meg igazán ötletes, látványos programokat, és mutassuk meg magunkat. Az összefogás ereje az elmúlt két évben is rendkívüli volt, legyen idén még nagyobb!

Szeretettel várunk benneteket!

 

Az oldal folyamatosan frissül, nyilván érdemi információk, konkrét programok az egyes szervezetek jelentkezése után kerülnek majd fel. Addig is a CSATLAKOZZ! menüben éritek el a jelentkezési lapot, melyet kitöltve kérünk visszaküldeni a civilekejszakaja [kukac] gmail [pont] com e-mail címre.

Hajrá! Nincs kifogás. ÖSSZEFOGÁS!

Kurflik

Rögzítés dátuma: 
2012.09.13

Impresszum    |    Jogi nyilatkozat    |   Oldaltérkép    |     A honlap fenntartója: webbetyar.hu